Сніданок за 20 хвилин: французські палички із пармезаном, беконом та кунжутом

Автор: Леся Ловіцька

Мало хто має час довго возитися зі сніданком вранці. Оптимально, якщо його можна приготувати за 20-30 хвилин. Спробуйте французькі палички із пармезаном, беконом та кунжутом. Вишукана випічка мало кого залишить байдужим.

Сніданок за 20 хвилин: французські палички із пармезаном, беконом та кунжутом  - today.ua

Французькі палички із пармезаном, беконом та кунжутом будуть дуже смачними з порцією свіжої кави чи чаю. А якщо доповнити їх порцією ситного овочевого салату - вийде чудове частування на обід.

Вранці немає бажання місити листкове тісто, краще заздалегідь купити готове. Вам знадобляться:

  • пачка листкового тіста (400 г);
  • яйце;
  • 150 г сирокопченого бекону;
  • 3 столові ложки тертого сиру пармезан;
  • кунжут.

Розділіть тісто на дві частини та змастіть одну частину збитим яйцем. Посипте зверху сиром і накрийте другим шматком тіста, після чого притисніть.

Популярні зараз

Учені фіксують масове просідання поверхні землі у різних регіонах планети: які країни підуть під воду

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

Пентагон розкрив номенклатуру першого пакету військової допомоги Україні: чи дадуть ATACMS

Бекон потрібно нарізати на тоненькі смужки. Розділіть тісто на шість частин і покладіть бекон на кожну з них. Тепер потрібно загорнути палички у спіральки.

Сніданок за 20 хвилин: французські палички із пармезаном, беконом та кунжутом Застеліть лист папером для випічки. Пергамент не потрібно змащувати олією. Змастіть вироби збитим яйцем. Залишається лише посипати їх зверху кунжутом.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Розігрійте духовку до 180 градусів. Відправте французькі палички випікатися протягом 20-25 хвилин. Бажано використовувати режим конвекції. Коли у виробів утвориться золотиста скоринка – виймайте їх із духовки та подавайте. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачну картоплю по-французьки з простих інгредієнтів.