Мало хто має час довго возитися зі сніданком вранці. Оптимально, якщо його можна приготувати за 20-30 хвилин. Спробуйте французькі палички із пармезаном, беконом та кунжутом. Вишукана випічка мало кого залишить байдужим.
Французькі палички із пармезаном, беконом та кунжутом будуть дуже смачними з порцією свіжої кави чи чаю. А якщо доповнити їх порцією ситного овочевого салату - вийде чудове частування на обід.
Вранці немає бажання місити листкове тісто, краще заздалегідь купити готове. Вам знадобляться:
- пачка листкового тіста (400 г);
- яйце;
- 150 г сирокопченого бекону;
- 3 столові ложки тертого сиру пармезан;
- кунжут.
Розділіть тісто на дві частини та змастіть одну частину збитим яйцем. Посипте зверху сиром і накрийте другим шматком тіста, після чого притисніть.
Бекон потрібно нарізати на тоненькі смужки. Розділіть тісто на шість частин і покладіть бекон на кожну з них. Тепер потрібно загорнути палички у спіральки.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Відправте французькі палички випікатися протягом 20-25 хвилин. Бажано використовувати режим конвекції. Коли у виробів утвориться золотиста скоринка – виймайте їх із духовки та подавайте. Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати смачну картоплю по-французьки з простих інгредієнтів.