Today.ua

Сніданок за 20 хвилин: французські палички із пармезаном, беконом та кунжутом

Мало хто має час довго возитися зі сніданком вранці. Оптимально, якщо його можна приготувати за 20-30 хвилин. Спробуйте французькі палички із пармезаном, беконом та кунжутом. Вишукана випічка мало кого залишить байдужим.

Французькі палички із пармезаном, беконом та кунжутом будуть дуже смачними з порцією свіжої кави чи чаю. А якщо доповнити їх порцією ситного овочевого салату - вийде чудове частування на обід.

Вранці немає бажання місити листкове тісто, краще заздалегідь купити готове. Вам знадобляться:

Розділіть тісто на дві частини та змастіть одну частину збитим яйцем. Посипте зверху сиром і накрийте другим шматком тіста, після чого притисніть.

Бекон потрібно нарізати на тоненькі смужки. Розділіть тісто на шість частин і покладіть бекон на кожну з них. Тепер потрібно загорнути палички у спіральки.

Застеліть лист папером для випічки. Пергамент не потрібно змащувати олією. Змастіть вироби збитим яйцем. Залишається лише посипати їх зверху кунжутом.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Відправте французькі палички випікатися протягом 20-25 хвилин. Бажано використовувати режим конвекції. Коли у виробів утвориться золотиста скоринка – виймайте їх із духовки та подавайте. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачну картоплю по-французьки з простих інгредієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ