Today.ua

Голубці із кабачків з оригінальною начинкою: сезонний рецепт ситної та корисної страви на вечерю

Голубці можна готувати не лише із капусти. Якщо ви любитель експериментів, тоді саме час спробувати замінити звичну капусту у голубцях на кабачки. Ви здивуєтеся, наскільки смачною буде така страва. Голубці з кабачків – чудове рішення на вечерю для всієї родини.

Як і класичні голубці, кабачкові готуються з м'ясною начинкою та тушкують у томатному соусі. За бажання начинку можна зробити більш пікантно, додавши всередину тертий сир.

Голубці з кабачків

Інгредієнти:

Для заливки:

Відварюємо рис до готовності.

Пасеруємо на сковороді дрібно нарізану цибулю з натертою на дрібній тертці морквою.

Часник натираємо на найдрібнішій тертці.

Змішуємо фарш, часник, відварений рис та підсмажену цибулю з морквою. Додаємо сіль та чорний перець.

Кабачок нарізаємо на довгі слайси.

У кожен слайс загортаємо начинку для голубців і викладаємо у форму для запікання, або у велику сковороду. У нас вийдуть міні-голубчики.

Змішуємо інгредієнти для заливки та поливаємо нею голубці з кабачка. Додаємо сіль та перець за смаком.

Тушкуємо голубці на невеликому вогні 40-45 хвилин.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати ледачі голубці з молодої капусти нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ