Today.ua

Гороскоп на 12 січня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба передбачає день, сприятливий для нових починань

Гороскоп на вівторок, 12 січня 2021 року обіцяє хороший день для дружби, злагодженої роботи та вироблення колективних рішень. Індивідуалізм у цей день не буде вітатися зірками, ну, хіба що дуже дозований.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

У Овнів є шанс відкрити для себе хобі, яке захопить їх на довгий час. Можливі також увечері невеликі непорозуміння вдома, але незабаром все стане на місця.

Телець

У Тельців великі шанси сьогодні кудись запізнитися. Однак не поспішайте через це засмучуватися. Можливо, доля захистила вас цим запізненням від якоїсь великої неприємності.

Близнюки

Близнюки сьогодні будуть сповнені натхнення і в роботі, і в особистих справах. Але це не завадить вам зробити прикрий промах, через якого потім ще довго буде не по собі.

Рак

У Раків день буде складатися сприятливо для втілення планів, пов'язаних із фінансами. Не намагайтеся сьогодні будувати стосунки із протилежною статтю - нічого не вийде.

Лев

На Левів чекає непоганий день. Єдине, чим він може бути затьмарений - необхідністю приймати важливе рішення. Не поспішайте рубати з плеча, подумайте.

Діва

У Дів сьогодні сприятливий день для отримання нових знань. Не відмовляйтеся навіть від найменшої можливості почерпнути щось нове. Все, що ви дізнаєтеся сьогодні, вже дуже скоро вам стане в нагоді.

Терези

У Терезів - день для творчості і самореалізації. Ваш знак Зодіаку, мабуть, один із небагатьох, яким сьогодні піде на користь усамітнення.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні краще зайнятися тими справами, до яких вічно не доходять руки: впорядкуванням документів, дефрагментацією жорсткого диска, прибиранням важкодоступного кутка за газовою плитою.

Стрілець

У Стрільців - дуже хороший день для складання планів на найближче майбутнє. Вам можуть спасти на думку світлі ідеї, які суттєво поліпшать ваше матеріальне становище.

Козеріг

Козерогам сьогодні не варто хапатися за жодні нові справи. Краще спробуйте завершити розпочаті. У вашого знака Зодіаку їх накопичилось чимало.

Водолій

У Водоліїв починається доволі непогана смуга в житті, коли вдасться реалізувати багато з того, що задумано. Однак багато що залежатиме від того, наскільки грамотно ви розподілите свої сили.

Риби

Рибам зірки відвели на сьогодні роль миротворців. Вам легко вдасться примирити посварених домочадців. Тримайтеся подалі від вуличних тварин. Вони можуть бути сьогодні для вас небезпечні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ