Today.ua

Салат з куркою та чорносливом: рецепт для любителів незвичайних смакових поєднань

Якщо вам набридли звичні салати, пропонуємо приготувати закуску з курячим м'ясом, горіхами та чорносливом. Така страва здивує незвичайним поєднанням смаків і сподобається навіть справжнім гурманам.

Салат з куркою, чорносливом та горіхами виходить ніжним та ситним. До того ж виглядає красиво, тож може стати прикрасою святкового столу. А ми розповімо, як приготувати таку оригінальну закуску.

Рецепт салату з куркою та чорносливом

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Курку потрібно покласти в каструлю, залити водою, підсолити та варити до готовності.
  2. Цибулю слід очистити, нарізати півкільцями і обсмажити на олії до прозорості.
  3. Печериці – нарізати невеликими шматочками, додати в сковороду до цибулі та присолити.
  4. Обсмажуйте гриби до рум'яності, не забуваючи помішувати.
  5. Остудіть готову курку та цибулю з грибами.
  6. Куряче м'ясо та чорнослив потрібно нарізати великим кубиком.
  7. Тепер можна розпочинати формування салату.
  8. Першим шаром викладіть курку, змастіть її майонезом і зверху покладіть гриби із цибулею.
  9. Наступний шар - чорнослив, його також потрібно змастити майонезом.
  10. Посипте зверху натертим на крупній тертці або нарізаний невеликими кубиками твердим сиром.
  11. Волоські горіхи слід підсушити на сковороді і порубати ножем.
  12. Посипте салат горішками і дайте йому настоятися хоча б одну годину.
  13. Після цього подавайте його до столу, прикрасивши зеленню.

Смачного!

А раніше ми розповідали про те, який інгредієнт зробить котлети неймовірно смачними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ