Today.ua

Секрети стилю французьких жінок, які можуть стати в пригоді українським модницям

Француженки славляться на весь світ своїм відмінним смаком та неповторним стилем. Вони завжди виглядають так, начебто зійшли з обкладинки журналу, навіть якщо просто вийшли до сусіднього магазину. І, як кажуть стилісти, вони користуються досить простими трюками для створення розкішного вбрання.

Українські жінки не гірше за француженок знають, як створити ідеально підібраний образ для будь-якого випадку. Але і їм знадобляться кілька лайфхаків від французьких колег. Які речі вони вважають обов'язковими в гардеробі?

Біла футболка

Це справжня класика, яку можна використати для будь-якого випадку. Білу футболку легко вписати в діловий та повсякденний гардероб, поєднуючи з зовсім різними речами. Це може бути костюм, джинси, спідниця, штани, кардиган та жилет. Лайфхак від француженок: біла футболка оверсайз, заправлена в джинси, та зручне чи елегантне взуття – стильний та невимушений образ готовий.

Бежевий тренч

У гардеробі кожної французької жінки є така річ. Тренч чудово виглядає у поєднанні з елегантними та більш розслабленими варіантами вбрання. Його можна доповнити як сукнями та чоботами на підборах, так і джинсами та кросівками.

Червона сумка

Француженки часто вибирають взуття та одяг більш нейтральних кольорів, зате їх аксесуари завжди яскраві та барвисті. Найкращий акцент, який точно приверне увагу, – це червона сумка. Тому кожна французька жінка має таку.

Міні-спідниця нейтрального відтінку

Француженки вважають такі моделі актуальними завжди. Крім того, це найбільш універсальний спосіб продемонструвати жіночі ноги та підкреслити талію. Але французькі жінки роблять ставку на чорні чи темно-сірі спідниці, які візуально зменшують стегна та ефектно виглядають із будь-яким взуттям.

Бретонка

Вона ж смугаста футболка чи лонгслів. Кожна француженка, що поважає себе, має кілька моделей бретонки у своєму гардеробі. Вони носять їх зі спідницями, широкими брюками та джинсами. Головне – вибирати варіанти, що не облягають.

Пропонуємо також дізнатися про "модні помилки", які стануть трендами у 2024 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ