Домашні пельмені ніколи не зрівняються за смаком з покупними. А все тому, що вони зроблені своїми руками і господиня може проконтролювати якість використаних продуктів. А як зробити фарш справді соковитим та смачним?
Звичайно, смак пельменів багато в чому залежить від тіста. Воно має бути м'яким, але при цьому не розвалюватися під час варіння. Однак і якість фаршу відіграє важливу роль. І є кілька секретів, які використовують досвідчені кулінари для того, щоб зробити начинку дуже соковитою та смачною.
Що додати до фаршу для смачних пельменів?
Щоб у вас вийшли справді смачні домашні пельмені, не потрібно купувати фарш у магазині. Краще купити рівну кількість свинини та яловичини та перекрутити м'ясо самостійно. Тоді у вас буде дійсно якісний фарш без зайвого жиру та хрящів.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
І щоб зробити з нього ідеально соковиту начинку для пельменів, додайте до нього крижану воду. Співвідношення м'яса та води повинне становити 100 мілілітрів рідини на один кілограм фаршу.
Але є й інший варіант покращити фарш. Можна нарізати вершкове масло маленькими кубиками і заморозити його. А потім додавати під час ліплення пельменів.
А раніше ми писали про те, який секретний інгредієнт подарує новий яскравий смак улюбленому салату оселедця під шубою.