Today.ua

Шарлотка по-французьки: рецепт популярного пирога “Невидимка“

Сезон яблук у повному розпалі, а значить - саме час готувати шарлотку. Пропонуємо вам спробувати альтернативний рецепт та приготувати популярний французький яблучний пиріг "Невидимка".

Шарлотка по-французьки - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Яйця змішати з цукром і ванільним цукром і розмішати до однорідності.
  2. Вершкове масло розтопити на водяній бані і додати до яєчної суміші.
  3. Додаємо туди ж молоко, просіяне борошно та розпушувач. Добре вмішуємо сухі інгредієнти в рідкі, щоб не було грудочок. Тісто має вийти рідке.
  4. Вимити яблука, очистити, видалити насіннєву коробку і нарізати тонкими скибочками.
  5. Змішати яблука з тістом.
  6. Форму для запікання застелити пергаментом, змастити олією і влити тісто.
  7. Випікати в розігрітій до 190 градусів духовці до утворення рум'яної скоринки.
  8. Готовий торт перевернути вгору дном і дістати із форми.
  9. Подавати з жирною сметаною, вершками чи морозивом.

Пропонуємо також спробувати приготувати шарлотку з яблуками на сковороді – рецепт улюбленого пирога з мінімальними витратами часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ