Today.ua

Що додати в тісто, щоб млинці вийшли дуже тонкими та ніжними

Навіть така проста страва як млинці має безліч секретів приготування. Досвідчені господині розповіли, що додати в тісто, щоб ніжні млинці вийшли тоншими за аркуш паперу.

Досвідчені господині відзначають, що багато хто робить ту саму помилку, через що млинці виходять жорсткими і сухими. Справа в тому, що їх пересушують на сковороді - не потрібно надто довго смажити млинці на сковороді, а перевертати як тільки вони прихопляться.

А щоб млинці вийшли дуже тонкими, крім муки потрібно використовувати кукурудзяний крохмаль. Деякі додають у пропорції на кожні 100 г борошна беруть 60 г крохмалю, а хтось бере один до одного. Спробуйте додавати на свій смак.

Тонкі млинці з крохмалем

Молоко має бути теплим. Тому до приготування його потрібно дістати з холодильника.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити із цукром.
  2. Додати молоко, олію, сіль.
  3. Борошно просіяти, перемішати з крохмалем і акуратно вмішати в молочно-яєчну суміш, щоб не було грудок. Або перебити блендером. Тісто має вийти за консистенцією як рідка сметана
  4. На розігріту сковороду налити тісто і випікати млинець. Якщо млинець рветься, то в тісто додати ще трохи просіяного борошна і крохмалю.

Готово.

Нагадаємо, рецепт соковитих котлет із секретним інгредієнтом – розтануть у роті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ