Today.ua

Що одягти на Великдень: модельєр розповів, як зібрати стильний образ для свята

5 травня в Україні святкуватимуть Великдень. І відомий модельєр розповів, як жінкам вибрати вбрання на свято, щоб уникнути казусних ситуацій.

Андре Тан вирішив поділитися з українками корисною порадою. У своєму інстаграмі дизайнер склав список речей, які можна і які не варто носити на Великдень.

"Великдень близько – вже 5 травня ми відзначатимемо це світле свято. І щоб не виникало казусних ситуацій, давайте розберемося, чого варто уникати при виборі великоднього образу", - написав модельєр.

Він зазначив, що у цей світлий день не потрібно обирати одяг темних кольорів: чорного, сірого та коричневого. Від яскравих принтів також варто відмовитися, краще вибрати більш натуральні, спокійні та пастельні відтінки.

Тан не радить жінкам надягати надто відверті, короткі і облягаючі вбрання, а також речі з рваними елементами. Андре нагадав, що на Великдень варто вибрати образ, який відображатиме світлі почуття.

Тому він розповів про те, які луки виглядатимуть на свято доречно. Він виділив кілька моментів, які варто враховувати під час вибору вбрання.

За словами модельєра, ідеальним варіантом для українок стане вишиванка. Також можна одягнути образ у білому, рожевому, блакитному, персиковому або м'ятному відтінках пастельних тонів, які підкреслять жіночність та подарують відчуття легкості.

Модниці також можуть одягти в церкву або на святкування Великодня сукню або блузку з квітковим принтом. Тан каже, що такий одяг допоможе створити романтичний та жіночний образ, який ідеально підходить для атмосфери світлого свята.

Дизайнер радить звернути увагу й на вбрання в пасторальному стилі: легкі сукні з пишною спідницею із натурального матеріалу, які підкреслюють талію.

Пропонуємо також дізнатися про те, які продукти та предмети не можна класти у великодній кошик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ