Що зробити з курячою печінкою, щоб вона не бризкала під час смаження - простий лайфхак

Автор: Анастасия Березовская

Під час смаження куряча печінка активно бризкає, що псує все враження від готування. Досвідчені шеф-кухарі розповіли корисний лайфхак, який допоможе позбавитися проблеми.

Що зробити з курячою печінкою, щоб вона не бризкала під час смаження - простий лайфхак - today.ua

Курячу печінку рекомендують включати в раціон абсолютно всім, так як в даному продукті міститься майже стільки ж білка, скільки і в дієтичному м'ясі курячої грудки. Печінка багата на вітамін В9 (фолієва кислота), важливий для імунної та кровоносної системи, вітамін А, незамінний для очей і шкіри, а також магній, фосфор і залізо. У 100 г продукту міститься добова потреба в залозі - регулярно вживаючи печінку можна лікувати анемію нарівні з ліками.

Але якою б корисною не була куряча грудка готувати її ще те випробування. Але тільки якщо не знати одного простого лайфхака.

Що зробити з курячою печінкою, щоб вона не бризкала під час смаження - простий лайфхак

Популярні зараз

Зеленському сподобалася пропозиція Макрона щодо присутності іноземних військ в Україні

Українські банки планують посилити обмеження переказів з картки на картку

Держстат повідомив, хто з українців отримує найвищі зарплати

В Україні почали офіційно обговорювати реформу пенсійної системи

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Вся справа в зайвій воді, яка міститься в продукті, особливо якщо він заморожувався попередньо. Видалити зайву вологу з печінки можна – для цього потрібно просто кожну печіночку проткнути вилкою. Дати відстоятися протягом години і просушити паперовими рушниками.

Нагадаємо, дієтологи назвали продукт, який категорично не можна їсти із хлібом.