Today.ua

Що зробити з курячою печінкою, щоб вона не бризкала під час смаження - простий лайфхак

Під час смаження куряча печінка активно бризкає, що псує все враження від готування. Досвідчені шеф-кухарі розповіли корисний лайфхак, який допоможе позбавитися проблеми.

Курячу печінку рекомендують включати в раціон абсолютно всім, так як в даному продукті міститься майже стільки ж білка, скільки і в дієтичному м'ясі курячої грудки. Печінка багата на вітамін В9 (фолієва кислота), важливий для імунної та кровоносної системи, вітамін А, незамінний для очей і шкіри, а також магній, фосфор і залізо. У 100 г продукту міститься добова потреба в залозі - регулярно вживаючи печінку можна лікувати анемію нарівні з ліками.

Але якою б корисною не була куряча грудка готувати її ще те випробування. Але тільки якщо не знати одного простого лайфхака.

Вся справа в зайвій воді, яка міститься в продукті, особливо якщо він заморожувався попередньо. Видалити зайву вологу з печінки можна – для цього потрібно просто кожну печіночку проткнути вилкою. Дати відстоятися протягом години і просушити паперовими рушниками.

Нагадаємо, дієтологи назвали продукт, який категорично не можна їсти із хлібом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ