Штрудель із вишнями з листкового тіста: простий рецепт, який під силу навіть недосвідченим господиням

Автор: Лобанова Єлизавета

Чудовою альтернативою класичному штруделю з яблуками може стати штрудель із вишнею. Якщо ви не професійний кондитер і переживаєте, що з першої спроби штрудель не вдасться, то можна спростити собі завдання і купити готове листкове тісто. Все, що вам потрібно буде, це викласти начинку і поставити випічку в духовку.

Штрудель із вишнями з листкового тіста: простий рецепт, який під силу навіть недосвідченим господиням - today.ua

Вишневий штрудель із готового листкового тіста

  • листкове тісто (безрізкове) - 500 г
  • вишня свіжа (без кісточок) – 600 г
  • яйця - 1 шт
  • вершкове масло - 1 ст. л.
  • сухарі панірувальні - 80 г
  • цукор - 100 г
  • крохмаль – 1 ст. л.
  • цукрова пудра.

Штрудель із вишнями з листкового тіста: простий рецепт, який під силу навіть недосвідченим господиням

Листкове тісто дістаньте заздалегідь з морозильної камери і повністю розморозьте при кімнатній температурі.

Заморожені вишні теж треба заздалегідь розморозити. Якщо берете свіжі, видаліть кісточки. Після розморожування злийте зайвий сік з ягід, додайте кукурудзяний крохмаль і перемішайте.

Популярні зараз

Шмигаль зробив заяву щодо подальшого фінансування пенсій та соцвиплат в Україні

У ПЦУ розставили крапки над “і“ у питаннях жіночого дрес-коду для відвідин церкви

В Україні починається масовий перерахунок субсидій: що зміниться

Після війни українці не зможуть виходити на пенсію в 60, - Жолнович

Розкачайте розморожене тісто у тонкий пласт.

Змастіть тісто для штруделю розтопленим вершковим маслом і присипте сухарями.

Викладіть вишню на тісто і посипте цукром.

Згорніть тісто щільно в рулет і викладіть на лист, застелений пергаментом.

Змастіть штрудель із вишнями збитим яйцем.

Випікайте штрудель у заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 20 хвилин до золотистої скоринки.

Охолоджену випічку посипте цукровою пудрою.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, що не можна додавати до яблучної шарлотки, щоб не зіпсувати випічку.