Сирна галета з нектаринами - простий у приготуванні десерт. Влітку він ідеальний, тому що подавати його радять із кулькою морозива – дуже освіжає.
Український фудблогер anastasia_zhakulina підлилася рецептом галети на основі сиру з ароматним апельсином та начинкою з нектарину.
Сирна галета з нектаринами - рецепт
Інгредієнти:
- 180 г сиру
90 г вершкового масла - 2 жовтки
- 150 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- 2-3 нектарини
- 1 ст. л. цукру
- цедра апельсина
- дрібка солі
- 10 г ванільного цукру
- 2 ст. л. цукрової пудри
- 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Спосіб приготування:
- Масло розтопити на водяній бані та додати до сиру.
- Додати сіль, цукор, ванільний цукор, натерти цедру апельсина та вбити один жовток - перемішати до однорідності.
- Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем і вмішуємо в рідку масу.
- Замішуємо тісто. Завертаємо його в кульку, обертаємо харчовою плівкою і відправляємо на 30 хвилин у холодильник або на 15 хвилин у морозилку.
- Через деякий час дістаємо тісто, розкочуємо його в пласт завтовшки 3 мм.
- Нектарин нарізаємо на тонкі платівки, викладаємо на середину тіста.
- Цукрову пудру та крохмаль перемішати та посипати нектарин.
- Загорнути краї галети.
- Збити жовток та змастити галету.
- Випікати 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Пропонуємо приготувати сирні оладки з шоколадом. Досвідчені господині розкрили секретний інгредієнт для ідеальної страви.