Today.ua

Сирна паска “Три шоколади“ без яєць та випічки: як приготувати гарний десерт на Великдень

На святковий пасхальний стіл можна подати смачний та оригінальний десерт – сирну паску "Три шоколади". Готується вона досить просто, тож до цього процесу можна залучити всю родину.

Рецепт сирної паски з трьох видів шоколаду

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Спочатку потрібно перетерти через сито сир.
  2. Після додати в нього м'яке вершкове масло, вершки або сметану, ванільний цукор та цукрову пудру.
  3. Ці інгредієнти слід збити блендером до однорідної консистенції.
  4. Горіхи можна взяти будь-які. Їх можна підсушити на сковороді та подрібнити будь-яким зручним способом.
  5. Апельсинові цукати слід нарізати дрібним кубиком.
  6. Три види шоколаду слід розкласти по різних мисках і розтопити на паровій бані, постійно помішуючи, а потім остудити.
  7. Після цього сирну масу розділіть на три частини і змішайте кожну з різним видом шоколаду.
  8. У частину із молочним шоколадом потрібно додати горіхи, а з темним – апельсинові цукати.
  9. Тепер можна приступати до формування паски. Для цього потрібно взяти спеціальну форму, застелити її марлею та першим шаром викласти сирну масу з білим шоколадом, рівномірно розподіляючи.
  10. Потім можна викладати другий шар із молочним шоколадом та горішками.
  11. Третій шар – сирна маса з темним шоколадом та цукатами.
  12. Загорніть краї марлі та поставте зверху вантаж.
  13. Тарілку з паскою потрібно поставити в холодильник на добу, періодично виливаючи рідину, що виділилася.
  14. Перед подачею форму потрібно перевернути та зняти, акуратно розгорнувши марлю.
  15. За бажання можна прикрасити десерт ягодами, глазур'ю або горіхами.

Смачного!

Пропонуємо також бюджетний рецепт смачної ванільної паски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ