Today.ua

Сирна паска в духовці: рецепт, з яким впорається навіть недосвідчений кулінар

Паска – досить непроста, хоч і дуже смачна страва. Тому не кожен кухар-початківець береться за цю випічку. Пропонуємо рецепт повітряної та ніжної сирної паски, з якою точно впорається навіть новачок у кулінарній справі.

Рецепт сирної паски в духовці

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Спочатку потрібно перетерти сир через сито або перебити його блендером.
  2. Додайте в сир борошно та м'яке вершкове масло.
  3. Інгредієнти необхідно ретельно перемішати вилкою.
  4. Після цього в сирну масу слід додати ванільний цукор, цедру лимона, родзинки та цукати і ще раз перемішати.
  5. Жовтки потрібно відокремити від білків і збити їх із цукром до пишної світлої піни.
  6. Влийте масу в сир і перемішайте.
  7. Яєчні білки також потрібно збити міксером до пишної піни і додати сирну масу, акуратно перемішуючи.
  8. Форми для випікання змастіть вершковим маслом і обсипте манною крупою.
  9. Наповніть їх наполовину сирним тістом.
  10. Поставте в нагріту до 170 градусів духовку і випікайте 1-1,5 години. Коли верх пасок стане рум'яним, вони готові.

Але не потрібно відразу діставати їх із духовки. Краще просто вимкнути вогонь, відкрити дверцята і дочекатися, поки паски трохи охолонуть. Після їх можна виймати з форм та прикрашати.

Смачного!

Пропонуємо й інший перевірений рецепт сирної паски "Три шоколади". Вона готується без випічки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ