Сніданок – важлива частина раціону кожної людини. Вранці потрібно щільно поїсти, щоб отримати сили на весь день. І відмінним варіантом першого прийому їжі стають страви з яєць. Наприклад, яєчня-скрембл.
Скрембл – дуже популярний спосіб приготування яєць. Найчастіше його використовують в Англії та Америці, але й в інших країнах можна зустріти таку подачу сніданку. По суті ця поживна і смачна страва – поєднання пишного омлету та яєчні-бовтанки. Приготувати її зовсім не складно, тому можна побалувати себе смачним сніданком, навіть якщо немає часу на приготування.
Як приготувати яєчню-скрембл?
Інгредієнти:
- Яйця - 2 штуки
- Сіль та чорний мелений перець – на смак
- Соняшникова олія – 1 столова ложка
Приготування:
- На чисту і суху сковороду налийте олію та поставте її на вогонь.
- Після цього слід вбити яйця в глибоку миску і злегка перемішати їх вилкою або віночком, намагаючись сильно не збивати. Просто потрібно змішати білки з жовтками. До речі, щоб заощадити час на приготуванні та митті посуду, розбити яйця можна відразу в сковороду і перемішати їх силіконовою лопаткою.
- У процесі приготування потрібно не забути посолити і поперчити яєчню.
- На маленькому вогні обсмажте яєчню, постійно перемішуючи яйця, поки вони не стануть густої кремоподібної текстури.
- Зніміть з вогню та залиште у сковороді на 1 або 2 хвилини.
- Перекладіть готовий скрембл на тарілку та подавайте до столу.
- Доповнити такий сніданок можна свіжими овочами чи бутербродом із сиром.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Смачного!
А тим, хто любить снідати кашами, пропонуємо рецепт розсипчастої та смачної гречки.