Today.ua

Смачний та корисний сніданок: як приготувати гречку з молоком, горіхами та сухофруктами

Гречка – популярний в Україні продукт. З неї готують різні страви, у тому числі на сніданок. Пропонуємо оригінальний рецепт приготування всім знайомої крупи, який здивує смаком та подарує сили та енергію на весь день.

Рецепт гречки з горіхами та молоком

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Гречку слід ретельно промити та висипати у сотейник.
  2. Потім потрібно залити її водою, посолити та проварити близько 15 хвилин на маленькому вогні.
  3. У цей час потрібно порубати горіхи ножем і дрібно нарізати фініки, вийнявши кісточки.
  4. Додайте до сотейника рослинне молоко.
  5. Всипте туди ж какао, фініки та горіхи.
  6. Доведіть масу до кипіння, постійно помішуючи.
  7. Після цього додайте арахісове масло, перемішайте і розкладіть кашу по тарілках.
  8. Зніміть шкірку з банана і поріжте його на кружечки.
  9. Кожну порцію каші слід полити медом та прикрасити кружальцями банана.

Смачного!

Пропонуємо також дізнатися, які продукти названі найкориснішими для сніданку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ