Багато людей люблять смажену картоплю. Хтось готує її з цибулею, хтось надає перевагу фрі. А деякі кулінари додають у страву мед, щоб зробити її цікавішою на смак.
Завдяки меду смажена картопля виходить з апетитною і хрусткою скоринкою, а спеції надають їй неповторного смаку і аромату. Ми поділимося рецептом цього чудового гарніру, який не соромно подати навіть на святковий стіл.
Як приготувати смажену картоплю з медом?
Інгредієнти:
- Картопля – 5 штук середнього розміру
- Рідкий мед – 1 чайна ложка
- Часник – 1 зубчик
- Вершкове масло – 30 грамів
- Рослинна олія – 3 столові ложки
- Прованські трави – 1 столова ложка
- Сіль - на смак
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Приготування:
- Картоплю необхідно очистити, помити та нарізати на 4 частини.
- Після цього потрібно покласти її в каструлю, залити водою, трохи підсолити і проварити 10-15 хвилин.
- Потім на сковороді слід розтопити вершкове масло і додати до нього рослинну олію і мед.
- Перемішати та додати до сковороди картопляні часточки.
- Посипте картоплю прованськими травами і додайте подрібнений часник та сіль.
- Перемішайте та обсмажуйте на великому вогні до утворення рум'яної скоринки.
- Готову страву можна прикрасити свіжою зеленню.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Смачного!
Пропонуємо також цікавий варіант смаженої картоплі за болгарським рецептом.