Today.ua

Смажена картопля з медом: рецепт гарніру з хрусткою скоринкою та оригінальним смаком

Багато людей люблять смажену картоплю. Хтось готує її з цибулею, хтось надає перевагу фрі. А деякі кулінари додають у страву мед, щоб зробити її цікавішою на смак.

Завдяки меду смажена картопля виходить з апетитною і хрусткою скоринкою, а спеції надають їй неповторного смаку і аромату. Ми поділимося рецептом цього чудового гарніру, який не соромно подати навіть на святковий стіл.

Як приготувати смажену картоплю з медом?

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Картоплю необхідно очистити, помити та нарізати на 4 частини.
  2. Після цього потрібно покласти її в каструлю, залити водою, трохи підсолити і проварити 10-15 хвилин.
  3. Потім на сковороді слід розтопити вершкове масло і додати до нього рослинну олію і мед.
  4. Перемішати та додати до сковороди картопляні часточки.
  5. Посипте картоплю прованськими травами і додайте подрібнений часник та сіль.
  6. Перемішайте та обсмажуйте на великому вогні до утворення рум'яної скоринки.
  7. Готову страву можна прикрасити свіжою зеленню.

Смачного!

Пропонуємо також цікавий варіант смаженої картоплі за болгарським рецептом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ