Today.ua

Соковиті рибні котлети з хрусткою скоринкою: покроковий рецепт смачної страви з хеку

Рибні котлети - це смачна і легка страва, яку може приготувати навіть кулінар-початківець. Пропонуємо рецепт котлет з хеку, які виходять соковиті та м'які всередині та з апетитною хрусткою скоринкою ззовні.

Як приготувати рибні котлети?

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Якщо риба заморожена, її потрібно повністю розморозити, потім промити і обсушити.
  2. Пропустіть філе хека через м'ясорубку або подрібніть блендером.
  3. Цибулю необхідно почистити і дуже дрібно нарізати або прокрутити через м'ясорубку і додати в рибний фарш.
  4. Туди ж вбийте яйце, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте. На цьому етапі до фаршу можна додати й інші спеції – прованські трави, чебрець або лимонний перець.
  5. Добре вимісіть фарш.
  6. Вершкове масло потрібно порізати на невеликі кубики.
  7. Тепер можна починати формувати котлети. Для цього необхідно взяти трохи фаршу, зробити з нього коржик на долоні, покласти в центр шматочок вершкового масла і загорнути, надаючи форму котлеті.
  8. Обвалюйте котлети в панірувальних сухарях і обсмажуйте на розігрітій олії з кожного боку по 7-10 хвилин.
  9. Потім зробіть мінімальний вогонь, накрийте сковороду з котлетами кришкою і доведіть до готовності.
  10. Готові рибні котлети можна подавати на стіл із картоплею, рисом або будь-яким гарніром.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт котлет з курячого м'яса та з секретним інгредієнтом, який робить смак страви значно цікавішою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ