Котлети по-французьки готуються з курячого фаршу і з додаванням одного незвичайного на перший погляд інгредієнта. Хтось додає до фаршу для соковитості тертий кабачок, хтось вершкове масло, але щоб котлети були і соковитими, і пишними, то в них слід додати майонез.
Також секрет цих котлет полягає у тому, що готуються вони не з фаршу, а із дрібно нарізаного філе. Часу на приготування піде небагато, а результат потішить.
Соковиті котлети по-французьки
Інгредієнти:
- куряче філе – 500 г
- цибуля – 1 шт
- борошно - 3 ст.л
- яйця – 2 шт
- майонез – 2 ст.
- сіль
- кріп
- перець
- олія для обсмажування
Цибулю та кріп також потрібно дрібно нарізати.
Змішайте філе, цибулю, кріп, яйця та борошно. Додайте 2 столові ложки майонезу.
Посоліть, поперчіть та добре перемішати всі інгредієнти між собою.
Викладайте столовою ложкою курячу масу на розігріту сковороду, формуючи котлетки.
Обсмажуйте котлетки на маленькому вогні з обох боків. Подавайте курячі котлети з будь-яким гарніром.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати гречані котлети з печінкою нашвидкуруч.