Today.ua

Соковиті котлети по-французьки із секретним інгредієнтом: що додати у фарш

Котлети по-французьки готуються з курячого фаршу і з додаванням одного незвичайного на перший погляд інгредієнта. Хтось додає до фаршу для соковитості тертий кабачок, хтось вершкове масло, але щоб котлети були і соковитими, і пишними, то в них слід додати майонез.

Також секрет цих котлет полягає у тому, що готуються вони не з фаршу, а із дрібно нарізаного філе. Часу на приготування піде небагато, а результат потішить.

Соковиті котлети по-французьки

Інгредієнти:

Наріжте маленькими кубиками куряче філе.

Цибулю та кріп також потрібно дрібно нарізати.

Змішайте філе, цибулю, кріп, яйця та борошно. Додайте 2 столові ложки майонезу.

Посоліть, поперчіть та добре перемішати всі інгредієнти між собою.

Викладайте столовою ложкою курячу масу на розігріту сковороду, формуючи котлетки.

Обсмажуйте котлетки на маленькому вогні з обох боків. Подавайте курячі котлети з будь-яким гарніром.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати гречані котлети з печінкою нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ