Today.ua

Співачка Анастасія Приходько потрапила в аварію дорогою на концерт

36-річна Анастасія Приходько потрапила в аварію дорогою на концерт. Співачка розповіла про те, що спричинило ДТП.

Відома українська співачка Анастасія Приходько продовжує активно виступати перед шанувальниками. Так, днями вона їхала до міста Чорнобай, що на Черкащині, але доїхати до місця призначення спокійно їй не вдалося. Знаменитість потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, про яку розповіла підписникам свого Інстаграма.

Анастасія не стала ділитися всіма подробицями, але, зважаючи на все, крім неї ніхто в ДТП не постраждав. Зірка розповіла, що сама вона почувається добре, а ось її машину з місця аварії довелося вивозити на евакуаторі. Артистка також зізналася, що дуже злякалася.

"Дякую всім, хто допоміг! Вперше їхала на евакуаторі і везла свою ластівку! Злякалася неймовірно", - написала в одній з Інстаграм-сториз Приходько, показавши, як її авто піднімають на евакуатор.

Пізніше виконавиця опублікувала ще одне відео, в якому натякнула на причини ДТП. За словами Анастасії, виною тому стала погана дорога. На відео можна побачити великі ями, що ускладнюють рух. І співачка вже з'ясувала, яка компанія є відповідальною за погане покриття на трасі.

Нагадаємо, раніше про неприємний інцидент повідомила і Олена Шоптенко, яка отримала серйозну травму і навіть змушена була звертатися до хірургів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ