Today.ua

Співачка KOLA таємно вийшла заміж: хто став обранцем виконавиці

Українська співачка KOLA поділилася подробицями особистого життя. Виконавиця хіта "Біля серця" розповіла, хто став її чоловіком, та як коханий робив пропозицію.

Популярна співачка Анастасія Прудіус, яка виступає під творчим ім'ям KOLA, намагається тримати особисте життя далеко від суспільної уваги. Але в новому інтерв'ю, яке артистка дала Маші Єфросініної, вона все ж таки поділилася радісною новиною про свій новий статус. Виявляється, виконавиця вийшла заміж.

Її чоловіком став чоловік на ім'я В'ячеслав, який на 13 років старший за Анастасію. Наразі чоловік співачки живе в Ізраїлі, куди переїхав із Дніпра ще дитиною. Перша зустріч закоханих відбулася влітку 2022 року, де KOLA виступала на благодійному концерті.

"Я вийшла з витягнутими колінами і в кепці, ридала весь день через війну. Я зовсім не очікувала на цю зустріч", - поділилася виконавиця, зазначивши, що ніколи не думала про заміжжя з іноземцем.

Пропозицію руки та серця В'ячеслав зробив під час прогулянки на початку 2023 року. Анастасія зізнається, що не чекала на це, тому не відразу відповіла згодою. Весілля закохані провели у Празі, де зібралися лише найрідніші люди.

Для цього урочистого моменту KOLA одягла білу блузку з відкритими плечима, шовкову спідницю міді м'ятного відтінку та білі чоботи на високих підборах. А наречений вибрав сірі штани та темний піджак.

А раніше ми писали про те, що Лілія Подкопаєва показала рідкісні фото із прийомним сином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ