Today.ua

Старять та підкреслюють зморшки: названо три найгірші стрижки для жінок старше 35 років

Волосся з віком псується у більшості жінок. Воно стоншується і стає більш ламким. Названо три найгірші стрижки для жінок старше 35 років.

Не завжди зачіска, яку ви носили у 18 років, виглядатиме так само виграшно у 35+. Згодом в організмі знижується рівень гормонів - і локони стають менш привабливими. До цього додаються перші зморшки на обличчі, пігментні плями та сухість шкіри. Невдала стрижка може лише підкреслити вікові зміни.

Коротка стрижка з виголеними скронями

"Молодитися" можна і навіть потрібно, але краще знати міру. Голені скроні та ультракороткі стрижки чудово підходять юним студенткам, але дуже рідко – зрілим жінкам. Іноді мінімалізм доречний, але потрібно дуже акуратно ставитись до зачісок "під хлопчика". Вони мало кому личать, а зазвичай додають не один десяток років.

Каре з коротким чубчиком

Це улюблена стрижка молодих француженок, яка не завжди доречно виглядає на жінках 35+. Якщо немає мети додати собі віку, підкресливши "попливлий" овал обличчя і зморшки на лобі, краще вибрати більш вишуканий варіант. Причому каре з коротким прямим чубчиком візуально розширює вилиці – це зазвичай виглядає негарно.

Сессон

Нехай пробачать нас прихильники цієї стрижки, але стилісти закликають назавжди забути про неї тим, хто хоче здаватися молодшим. Сесон візуально ускладнює образ, надаючи йому давно неактуальні ретро-нотки. Така зачіска робить обличчя грубішим і менш жіночним. Вона не підійде дорослим дівчатам, які хочуть підкреслити свою ніжність та тендітність.

Нагадаємо про ідеальну стрижку для тонкого волосся без об'єму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ