Today.ua

Стилісти назвали наймодніший пуховик цієї зими – важлива одна деталь

Бути стильною взимку насправді не так вже й складно – достатньо обрати правильну куртку чи пальто. Експерти в моді показали, як виглядає наймодніший пуховик цієї зими.

Наймодніший пуховик зими 2023-2024

Пуховики нині не виправдовують своєї назви, тому що в сучасних куртках та пальтах зовсім не пух, а модифікований штучний наповнювач. Та це і на краще, оскільки він гіпоалергенний, набагато легший за вагою, універсальний у носінні, а також простий у чищенні та пранні.

Пуховик вважається найпопулярнішим зимовим верхнім одягом завдяки комфорту, універсальності у поєднанні з іншими деталями гардеробу та зимового взуття та тепловим характеристикам.

Тренди в моделях пуховиків змінюються, проте незмінним залишається лише одне – об'єм. Насправді обрати модний пуховик досить просто лише за його об'ємом та довжиною.

Найкраще віддавати перевагу моделям до стегон, до середини стегна (але низ не повинен закінчуватися на широкій частині) або до щиколотки. Рукави повинні бути в міру широкими, щоб вільно можна було вдягнути об'ємний светр.

З кольорів найкраще обирати базові відтінки - бежевий, коричневий, чорний, молочний, графітовий, або акцентний, наприклад, цього року в тренді червоний колір.

Ми зібрали кілька фотографій з модними пуховиками та їхньою стилізацією з іншим одягом.

Нагадаємо, стилісти показали, з яким взуттям носити довгий пуховик узимку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ