Today.ua

Стилісти показали наймодніші джинси 2024 року

Якщо ще п'ять років тому в моді були вкорочені штани, що відкривають щиколотку, то зараз на їхнє місце прийшли ультрадовгі джинси, які стали трендом сучасності та майбутнього року.

Наймодніші джинси 2024 року

Puddle jeans – саме так називають популярну новинку. Паддл джинси мають не тільки дивну назву, яка з англійської перекладається як "калюжа", а й суперечливий стиль.

В основному puddle jeans – це вільні джинси або штани, довжина яких повністю накриває взуття та дістає прямо до підлоги. Можна було б подумати, що їх створили для того, щоб носити з високими підборами та візуально подовжувати ноги, можливо так і було, але зараз зірки та блогери носять їх із взуттям на низькому ходу – балетками, грубими туфлями у чоловічому стилі та черевиками. Так що тепер купуючи надто довгі джинси, не потрібно турбуватися і вирушати в ательє, будьте на піку стилю.

Важливо відзначити, що паддл джинси не найпростіші в носінні і підходять тільки тим, хто пересувається на авто або не боїться зіпсувати річ. Найкраще відмовитися від ультрадовгих джинсів, якщо на вулиці дощова чи снігова погода.

Поєднувати puddle jeans найкраще з укороченим облягаючим верхом або сорочками в тон із розстебнутими нижніми ґудзиками, щоб покреслити талію.

А якщо ви не боїтеся об'єму чи візуально вкоротите зріст, то можна спробувати з пальто, як це зробила Зої Кравіц.

Нагадаємо, стилісти показали, як стильно носити прямі трендові джинси взимку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ