Today.ua

Стилісти показали п'ять наймодніших купальників 2023 року

Вибір купальника може бути непростим завданням. Але з нашим чек-листом найтрендовіших моделей та кольорів, зробити це буде легше.

Стилісти рекомендують розпочинати вибір купального костюма заздалегідь, щоб не піддатися на спонтанну покупку за день до відльоту і більше ніколи не вдягнути цю річ. Найкраще приміряти кілька моделей купальників або бікіні, щоб розуміти, яка з них найкраще сидить, а потім визначатиметься з кольором та типом тканини.

Наймодніші купальники 2023 року

Коричневий купальник - один із домінуючих виборів серед модних експертів та інстаграм-блогерів. Коричневі землісті відтінки також переважали на подіумах цього року.

Купальник на одне плече - асиметрія в моді не лише в топах та сукнях, а й у купальних костюмах. Особливо сучасні дівчата полюбили червоні купальники на плече.

Текстурний купальник – не з гладкої тканини, а жатки. Така модель не тільки вигідно виглядатиме на фігурі, але ще створить неймовірний комфорт.

Яскравий купальник у стилі ретро – стиль 70-х зараз на піку популярності, а тому сміливо можна купувати яскраві принти, гавайське забарвлення, пейслі.

Купальник бандо - відсилання до минулих трендів. Цього року у тренді сукні-бондо, топи-бандо та купальники-бандо. А найголовніше, що під час сонячних ванн не буде слідів від лямок купальника.

Нагадаємо, дочка Олі Полякової показала наймодніший купальник 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ