Today.ua

Стилісти показали найтрендовішу стрижку 2024 року

У 2024 році найтрендовішою стала стрижка, яка вже довгі роки не виходить із моди. Стилісти стверджують, що ця зачіска є універсальною, оскільки підходить всім жінкам і дозволяє створити укладання для будь-якого випадку в житті. Про яку стрижку йдеться?

Стрижка боб – це неймовірно популярна та стильна зачіска. Це різновид каре, який має попит протягом багатьох місяців та має безліч варіантів - як коротких, так і подовжених. І в 2024 році найтрендовішими стануть чотири види стрижки боб.

Класичний боб

Боб довжиною до підборіддя з прямою та рівною лінією зрізу виглядає неймовірно стильно. Стилісти кажуть, що такий універсальний та елегантний варіант непідвладний часу. Його можна укладати зовсім по-різному, надаючи волоссю стриманий або недбалий вигляд. У будь-якому випадку стрижка виглядатиме дорого.

Паризький боб

Французький чи паризький боб – це стрижка довжиною трохи нижче мочок вух. Це шикарна і легка в укладанні зачіска, яка надає жінкам витонченості та елегантності. "Головне - домогтися невимушеної елегантності, ніби ви прокинулися з невимушеною та стильною зачіскою", - кажуть стилісти.

Перевернутий боб

Також відомий як градуйований боб. Це стрижка, де волосся коротше ззаду і поступово подовжується у напрямку до обличчя. Таким чином створюється ефект багатошаровості та підкреслюється лінія підборіддя, що привертає увагу до вилиць. За словами стилістів, перевернутий боб забезпечує необхідний об`єм і текстуру, створюючи динамічний образ і шик.

Барочний боб

Бароко-боб також потрапив до списку трендів. Як кажуть перукарі, ця стрижка натхнена багатством та хитромудрими деталями епохи бароко. Це коротка версія боба з об'ємними локонами, складною текстурою та хвилями, яка створює сміливий та яскравий образ.

Пропонуємо також дізнатися про стрижку моб, яка ідеально підходить жінкам старше 35 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ