Today.ua

Стилісти показали, як стильно носити трендові прямі джинси взимку

Прямі джинси завоювали любов мільйонів жінок по всій земній кулі завдяки своїй універсальності. Крій підходить будь-якому віку та будь-якому типу фігури, а стилісти розповіли, як стильно носити цю модель взимку 2023-2024.

Джинси прямого крою витиснули з п'єдесталу найпопулярніших штанів навіть широкі трендові моделі. А вся річ у тому, що це безсмертна класика, яка вміло підкреслює апетитні форми жіночої фігури, приховує недоліки та підкреслює переваги – головне обрати свою ідеальну посадку та довжину.

Залежно від погодних умов у холодну пору року прямі джинси можна носити з широким спектром взуття: кросівками (шкіряними з теплою підкладкою), лоферами, грубими туфлями в чоловічому стилі (брогами), ботильонами, ботильонами-панчохами, балетками, туфлями-човниками.

Не всі про це знають, але джинси прямого крою можна носити і на роботу (тільки якщо немає суворого офісного дрес-коду), наприклад, з сорочкою та лоферами; топом, кардиганом та кедами; сорочкою, об'ємним светром та грубими туфлями; об'ємним светром та ботильонами. Варіацій може бути безліч.

Також прямі джинси ідеальні тим, що вони чудово поєднуються абсолютно з будь-яким верхнім одягом - пуховиком, укороченою курткою, курткою до середини стегон, дощовиком, бомбером і так далі. А все тому, що джинси прямого крою дозволяють зберегти пропорції.

Нагадаємо, стилісти показали ідеальні джинси для зими – зручно та практично.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ