Today.ua

Стилісти показали, з яким взуттям носити довгий пуховик взимку

Довгий пуховик для зими – це дуже практичний вибір. З таким верхнім одягом не страшні морози і він більш універсальний при поєднанні з головними уборами та взуттям. Стилісти розповіли, яке взуття носити з довгим пуховиком, щоб виглядати стильно.

З яким взуттям носити довгий пуховик?

Черевики. Звичайно черевики. І варіантів може бути безліч: Челсі, на потовщеній підошві зі шнурівкою, на тракторній підошві. Найголовніше, щоб взуття заходило або під штани (джинси) або під поділ пуховика, щоб не було так званого "сендвіча" - ділянки тіла між взуттям і верхнім одягом. Створення небажаних вертикалей призведе до того, що тіло буде поділено на кілька ділянок, через що можна візуально вкоротити зріст та додати обсяг.

Високі чоботи. Дана модель відмінно виглядатиме зі спідницями/сукнями та пуховиками, так як взуття точно заходитиме під низ пуховика, не розрізаючи фігуру.

Уггі. Укорочені уггі зараз на піку популярності, але вони не практичні, якщо у вашому регіоні волого. Вони підходять лише на суху європейську зиму. Носити уггі можна із щільними високими шкарпетками.

Кросівки. Шкіряні кросівки і навіть утеплені хутром - чудовий варіант на зиму, і чудово підійдуть для образів з довгим пуховиком. Найкраще носити їх у парі з довгими широкими брюками чи джинсами, або ж джоггерами та спортивними штанами.

Нагадаємо, стилісти показали наймодніші шапки, які добре поєднуються з пуховиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ