Today.ua

Стильні стрижки для жінок старше 50, які зроблять їх молодшими та яскравішими: фото

Жінки будь-якого віку хочуть бути стильними та доглянутими. І важливу роль у догляді за собою грає зачіска. Стилісти дали кілька порад жінкам віком від 50 років про те, які стрижки допоможуть їм зробити образ яскравішим і візуально омолодити обличчя.

Піксі-боб

Стрижка, яка поєднує в собі класичні піксі та боб-каре, відмінно підходить жінкам старше 50 років. Така зачіска створює візуальний акцент, м'яко обрамляючи обличчя і роблячи його зорово молодшим. До того ж, вона допомагає приховати проблему тонкого та рідкого волосся і не потребує складного укладання, щоб виглядати стильно.

Каскад

Багатошарова стрижка, яку можна зробити на довге або середнє волосся, створить додатковий об'єм. Вона підкреслить красу жінки і зробить риси обличчя м'якшими, відволікаючи при цьому увагу від зморшок. Голлівудські красуні старше 50 років часто роблять саме таку стрижку, оскільки з нею вони виглядають яскравішими і молодшими. Тому й інші модниці можуть наслідувати їхній приклад.

Подовжений боб

Стрижки боб личать усім жінкам, незалежно від віку, форми обличчя та типу волосся. Головне – вибрати правильну модель. Жінкам старше 50 років краще зупинитися на подовженому бобі з рівним зрізом або градуйованому варіанті. Він допоможе зробити їх візуально молодшим і яскравішим, а також додасть волоссю необхідний об'єм.

Нагадаємо і про інші способи приховати вік за допомогою правильної зачіски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ