Today.ua

Стівен Кінг запропонував Зеленському та Путіну провести рукопашний бій: “король жахів“ зробив ставку

Стівен Кінг виступив з оригінальною пропозицією. Письменник вважає, що Володимиру Зеленському треба зійтись у рукопашному бою із російським диктатором Володимиром Путіним. І "король жахів" вже назвав переможця цього поєдинку.

Знаменитий американський письменник Стівен Кінг від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну підтримує нашу країну. Автор "Зеленої милі" та "Сяйва" часто з'являється на публіці в одязі з українською символікою та критикує дії російської влади.

А в новій публікації "король жахів" запропонував президентам України та Росії спосіб завершити кровопролиття та виявити переможця у війні. Кінг вважає, що президентам слід провести рукопашний бій. І письменник упевнений, що у ньому переможе саме Володимир Зеленський.

"Я думаю, що Путін і Зеленський повинні припинити вбивати людей і залагодити свої розбіжності mano a mano (у перекладі з іспанської "рукопашний бій", - прим. ред.) з оплатою за перегляд. Я хотів би побачити, як мистер Зеленський надере дупу Путіну", - написав відомий автор у своєму Х (колишній Твіттер).

Цікаво, що його ідею підтримав Ілон Маск. У коментарі під публікацією він зазначив, що "рішення єдиноборством недооцінене".

Нагадаємо, раніше Ілон Маск зробив резонансну заяву про вступ України до НАТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ