Today.ua

Стрижка “Американка“: наймодніша зачіска на осінь 2023

Стрижка "Американка" стала однією із найпопулярніших восени 2023 року. Вона підійде жінкам з тонким волоссям, яким подобається мінімалізм та легкість.

Стрижка "Американка" відрізняється структурованими пасмами. Стиліст створює багатошаровість, щоб надати волоссю більше пишності. Воно вистригається так, щоб створити максимальний об'єм на маківці, а з боків і потилиці вкоротити пасма. Зачіску доповнюють філіруванням, щоб кінчики максимально "витягували" вилиці і робили обличчя худшим.

"Американка" за формою нагадує крапельку. Головна перевага стрижки – її універсальність. Вона підійде жінкам з різним типом волосся та рисами обличчя, як юним, так і зрілим. Зачіска підкреслює лінію вилиць і акцентує увагу на шиї.

Ця зачіска – оптимальний вибір для жінок із локонами середньої довжини, які:

"Американка" чудово виглядає як на пасмах одного кольору, так і на меліруваних. Колорування дозволяє акцентувати увагу на різній довжині волосся.

Серед переваг зачіски - легкість укладання, можна просто вимити голову і дати локонам просохнути природним чином. А мінусом буде необхідність регулярно оновлювати стрижку, тому що відросле волосся виглядає неохайно. Потрібно відвідувати майстра кожні 1-1,5 місяці.

Нагадаємо про чотири найкращі стрижки для тонкого волосся, які візуально додають об'єм і густоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ