Today.ua

Стрижка боб-крапля візуально робить тонке волосся густішим: як виглядає і кому личить

Не кожна стрижка підходить жінкам із тонким волоссям. Їм потрібна така, яка приховувала б проблему рідких локонів і надавала об`єм. Тому стрижка боб-крапля їм ідеально підходить. Як вона виглядає та у чому її особливість?

Стрижка боб-крапля – це елегантна та стильна комбінація боба та каскаду. У ній поєднуються кращі якості цих двох популярних стрижок, що і робить її підходящою для власниць тонкого волосся.

Акуратні шари зачіски досягаються шляхом стрижки з плавним збільшенням довжини або градуюванням. Майстер робить пасма різної довжини, які знизу довші, а зверху коротші. Таким чином створюється ефект максимально пишного та об'ємного волосся.

Така стрижка не потребує ретельного догляду. Тобто не доведеться часто ходити до перукаря, щоб оновити зачіску, оскільки вона акуратно відростає.

Складне укладання також не потрібне. Досить просто помити волосся, нанести на нього засіб для укладання і висушити, піднімаючи біля коріння. Стрижка виглядає дуже жіночно та елегантно, навіть якщо укласти її недбало.

Боб-крапля – це універсальний варіант. Він підходить власницям різної форми обличчя, допомагає візуально скоригувати недоліки та омолодити обличчя.

Пропонуємо також кілька модних стрижок, які відмінно підходять для жінок із круглим обличчям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ