Today.ua

Стрижка “Кобра“ стане трендом весни 2024 року: як виглядає найпопулярніша зачіска

Взимку у моду повернулася ефектна стрижка з провокаційною назвою "Кобра". Стилісти запевнили, що вона стане трендом навесні 2024 року, коли жінки прагнуть оновити образ.

Найпопулярніша зачіска цієї зими та майбутньої весни – "Кобра". Вона призначена для довгого волосся. Її творцем виступив відомий американський майстер Нунціо Савіано, який поділився відповідним відеороликом.

Б'юті-експерт показав, як створив на волоссі своєї клієнтки каскад. "Кобра" нагадує стрижку "Метелик", але у цьому варіанті більш плавні переходи між шарами.

Стиліст вистригає волосся від лінії підборіддя, а потім поступово вкорочує пасма по всій довжині. Вони стають більш об'ємними та легкими, але при цьому не втрачають густоту.

Назва "Кобра" обумовлена кучерями, які Савіано завив після виконання архітектури стрижки. Вони схожі на тонких змій, які оригінально обрамляють обличчя.

Стрижка підійде будь-якому типу волосся: важке і густе вона зробить більш живим і легким, а тонкому додасть об'єм, якого часто не вистачає. Це оптимальний варіант для дівчат, які хочуть поекспериментувати із зовнішністю, але не готові до радикальних змін.

@nunzionyc The Cobra #cobrahair #faceframehair #layeredhaircut #blonde ##blondehair #longhair #curlingiron #curlingironwaves #nunziosavianosalon #nychairstylist #nychairsalon #foryou #fypシ ♬ Don't Let Me Go - Lane 8 & Arctic Lake

Як укладати стрижку "Кобра"

Зачіска потребує догляду. Потрібно вимити голову шампунем для збільшення об'єму, а потім нанести мусс для моделювання, або спрей, який ущільнює волосся. Потім слід накрутити локони за допомогою плойки. Можна зафіксувати окремі пасма воском.

Важливо відмовитися від використання лаку для волосся, щоб воно залишилося динамічним та виглядало сильним і здоровим.

Раніше повідомлялося про трендову стрижку для короткого волосся – вона візуально омолоджує обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ