Today.ua

Стрижка мікро-боб стала одним із трендів весни 2024 року: фото зачіски

Серед трендів весняного сезону 2024 року опинилася стильна та ефектна стрижка мікро-боб. Кому підходить такий варіант зачіски та в чому її універсальність?

Стрижка боб - одна з найпопулярніших, оскільки має безліч різновидів і підходить жінкам з різним типом волосся та формою обличчя. І навесні модною буде одна із її варіацій, а саме мікро-боб.

Це найкоротша версія стрижки боб, яка чудово виглядає як на прямому, так і на кучерявому волоссі. Вона підійде навіть тим жінкам, у кого від природи рідке та тонке волосся, оскільки візуально створює об'єм зачіски.

Що стосується довжини, то зазвичай спереду волосся доходить до підборіддя або до вух. Стилісти пропонують відразу два варіанти такої стрижки - пряма і злегка нахилена вперед, тобто волосся ззаду постригається трохи коротше, ніж спереду.

Доповнити цю стрижку можна будь-яким чубком, але особливо їй підходить ультра-короткий варіант або легкий чубчик, що м'яко обрамляє обличчя.

Мікро-боб ідеально підійде жінкам, які люблять експериментувати з образами. Вся справа в тому, що в залежності від укладання вона виглядатиме елегантно, грайливо або навіть зухвало. Тому за цією стрижкою дуже просто доглядати.

Пропонуємо також дізнатися про "повітряну" стрижку, яка також актуальна навесні 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ