Today.ua

Стрижка олівець – тренд весни: особливості наймоднішої зачіски сезону

Навесні завжди хочеться змін і експерименти з волоссям допомагають змінити зовнішність. Стрижка олівець може стати чудовою можливістю освіжити імідж та надати образу гламурності.

Ультрамодна стрижка-олівець нагадує шеггі, але шари у цій зачісці густіші. Довжина не повинна бути нижчою за плечі. Таким чином, вона може сподобатися тим, хто носить традиційний боб або каскад й хоче оновити вигляд.

Така стрижка – справжня знахідка для дівчат та жінок з тонким волоссям, яких більшість. Вона передбачає багатошаровість, тому пасма візуально здаються густішими та об'ємнішим.

Стрижка-олівець можна носити як з чубчиком, так і без, з прямим або бічним проділом - є простір для експериментів. Головне – правильно створити архітектуру стрижки, щоб волосся гарно обрамляло обличчя.

Зачіску часто порівнюють з Wolf cut, але "вовченя" має більшу довжину і значно вираженіший перехід між короткими верхніми та нижніми шарами. Фактично "олівець" - це багатоярусне каре без різких перепадів довжини.

Трендова стрижка весни відмінно виглядає як на прямому, так і на кучерявому волоссі. Градуювання допомагає йому виглядати чіткішими й образ стає цікавішим.

Єдиний мінус стрижки олівець – необхідність частого оновлення. Потрібно відвідувати стиліста хоча б раз на 1,5 місяця.

"Олівець" вимагає укладання, інакше він виглядатиме досить неохайно. Потрібно зовсім небагато зусиль, щоб пасма виглядали ефектними та здоровими. Нанесіть один засіб для об'єму на корені та інший – на довжину. Потім висушіть волосся феном, піднімаючи його гребінцем або пальцями.

Нагадаємо про стрижку-майку, яку можна не оновлювати до шести місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ