Today.ua

Стрижка “пернатий боб“ ідеально підходить для надання об'єму тонкому волоссю: як виглядає

Жінкам з тонким волоссям буває складно вибрати стрижку. Їм потрібні варіанти, які б надавали локонам об'єм і приховували проблему. Стилісти вважають, що їм відмінно підійде "пернатий" боб, який візуально надає густоту волоссю.

У 2024 році наймоднішими стали багатошарові стрижки боб середньої довжини. Вони надають волоссю красивого об'єму і дозволяють створювати стильні укладання на кожен день. Особливо вдалою для власниць тонкого волосся стане "пернатий боб".

Це класичне каре з безліччю шарів. Саме пасма різної довжини і створюють "пір'я", текстуру і об'єм, за рахунок чого волосся виглядає більш густим і пишним.

"Вона надає волоссю ілюзію глибини та густоти", - каже власниця перукарні.

Така стрижка підходить жінкам з будь-яким овалом обличчя та різним типом волосся – як густим, так і тонким. Разом з тим вона має омолоджуючу властивість, тому її можуть зробити як молоді дівчата, так і зрілі модниці.

Боб із шарами-пір'ям відмінно тримає форму, що допомагає легше його укладати. Щоб зробити гарне укладання, достатньо взяти на пальці трохи воску або іншого засобу і розподілити його по всій довжині волосся, надаючи їм злегка недбалий вигляд або створюючи локони круглим гребінцем.

Пропонуємо також дізнатися про іншу стрижку, яка підходить тонкому та рідкому волоссю – піксі-боб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ