Today.ua

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

У 2024 році популярною стала оригінальна стрижка піксі-боб, яка підкорила модниць своєю універсальністю і тим, що вона ідеально підходить власницям тонкого та рідкого волосся. Як виглядає зачіска та у чому її особливість?

Стрижка піксі-боб – це поєднання двох стильних та елегантних зачісок піксі та боба. Вона чудово підходить жінкам, які планують оновити імідж, але не хочуть надто вкорочувати локони.

У ній поєднуються коротке волосся на потилиці і довше на маківці, завдяки чому і створюється яскраво виражений об'єм.

Вона може виглядати гламурно, витончено, елегантно та зухвало, залежно від укладання. Крім того, піксі-боб підходить як молодим дівчатам, так і старшим жінкам, оскільки візуально омолоджує їх.

Особливість цієї зачіски в тому, що вона допомагає змінити риси обличчя на краще, зробивши їх більш жіночними та м'якими. Крім того, ця багатошарова стрижка виглядає на кожній жінці по-різному, оскільки майстер підстригає волосся так, щоб зачіска ідеально гармонувала з рисами обличчя.

Жінкам, у яких від природи тонке волосся, піксі-боб допоможе додати пишності локонам і візуально зробити їх густішим. Все, що потрібно, це при укладанні надати прикореневий об'єм.

Коротке волосся на потилиці і злегка скуйовджена верхівка не тільки приховують проблему тонкого волосся, але і додадуть образу грайливості.

Пропонуємо також дізнатися про стрижку гідро-боб, яка стала одним із трендів 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ