Today.ua

Стрижка “Пухнастий боб“ – тренд 2024 року: як виглядає голлівудська зачіска

У Голлівуді набула популярності нова стрижка під назвою "Пухатий боб". Її продемонструвала актриса та телезірка Дженніфер Еністон. Американська артистка надихнула жінок змінити образ та зробити стильну зачіску.

Зірка серіалу "Друзі" багато років задає тренди на зачіски. Знаменита багатошарова стрижка її героїні Рейчел Гріндо користується попитом серед модниць різного віку. Дженніфер Еністон продемонструвала нову роботу свого майстра - це "Пухнастий боб".

Така стрижка є подовженим бобом, який її стиліст Кріс Макміллан удосконалив за рахунок великої кількості тонких пасм, укорочених у обличчя. Він створив пишну зачіску з об'ємом біля коріння – це ідеальний варіант для дівчат з тонким волоссям.

Стрижка "Пухнастий боб" підходить для волосся будь-якої структури. Вона відмінно виглядає як на прямому, так і на кучерявому волоссі.

Еністон багато років залишається вірною дрібному меліруванню з тонуванням. Колір може відрізнятися – раніше актриса віддавала перевагу холодній гамі, а зараз зробила вибір на користь натуральності. Її пасма придбали теплий карамельний підтон. Він чудово поєднується з її блакитними очима та сяючою засмаглою шкірою.

Блиск волосся Дженніфер гармонійно виглядає на тлі її мерехтливої шкіри - улюблениця публіки любить хайлайтер. Вона часто підкреслює вилиці, шию, а також зону декольте.

Зачіска, яка має шалений попит, проста в укладанні. Можна не витягувати локони праскою. Достатньо вимити голову шампунем для збільшення об'єму волосся, а потім нанести на нього трохи піни. Просушіть пасма феном при низькій температурі. Готово!

Раніше повідомлялося про модну стрижку весни 2024 року - це "Метелик".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ