Today.ua

Стрижка “Вовчиця“ - тренд 2024 року: особливості зачіски для різної довжини волосся

Стрижка "Вовчиця" стала справжнім трендом 2024 року та користується не меншою популярністю, ніж боб. Ця зачіска допомагає жінці візуально омолодитися та зробити образ легшим та ефектнішим.

Стрижка "Вовчиця" - багатошарова та текстурована. З нею волосся виглядає більш об'ємним і густим - за рахунок перепаду довжини пасм. Воно підходить дівчатам різного віку, з короткими й довгими локонами, з будь-якою формою обличчя.

На коротке волосся

Цей варіант стрижки вирішує відразу кілька завдань - волосся виглядає більш здоровим та блискучим. Його ніби більшає – за рахунок шарів та укладання, яке їх підкреслює. Максимальний об'єм – на маківці, що робить обличчя більш витонченим та гарним.

Градуйовані пасма залишаються рухливими при кожному повороті голови. Жіночий образ стає привабливим і ніжним. Така зачіска відволікає увагу від недоліків шкіри та підкреслює риси обличчя.

На середнє волосся

У такому варіанті зачіска практично не вимагає укладання. Волосся після миття голови самі лягатимуть шарами - якщо архітектура стрижки виконана правильно. Це оптимальний вибір для хвилястого волосся. Правильно пострижені локони створюють ілюзію об'єму та густоти – на це потрібно звернути увагу власницям тонкого волосся без об'єму.

На довге волосся

Витончене на кінчиках волосся обрамляє обличчя - з такою стрижкою воно здається жіночнішим. Пасма підкреслюють вилиці й створюють правильні контури. На "Вовчицю" варто звернути увагу дівчатам з широким обличчям. З нею воно здається більш витягнутим та наближеним до овалу.

Раніше повідомлялося про стрижку "Нірвана", яка також здобула новий виток популярності у 2024 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ