Today.ua

Стилісти назвали три фасони джинсів на літо, які візуально подовжують ноги

Джинси - універсальний одяг, який є в гардеробі кожної жінки. Стилісти назвали моделі джинсів, які перебувають на піку моди цього літа. У них вам не лише буде не жарко, а ще й вони скоригують вашу фігуру. Якщо хочете візуально подовжити ноги, зверніть увагу на три основні моделі джинсів.

Джинси-буткати

Ця модель джинсів підійде під будь-який тип фігури. Буткати візуально подовжать ноги та підкреслять лінію талії. Візуально такі джинси виглядають як кліш, тобто починають розширюватися від коліна. При цьому в стегнах вони обтягують не сильно. У таких джинсах почуваєшся комфортно. Вертикальні лінії додатково "тягнуть" силует вгору, а на додачу з підборами ваші ноги візуально виглядатимуть ще довшими і стрункішими.

Укорочені джинси

Укорочені моделі джинсів у поєднанні із взуттям на підборах візуально подовжують навіть короткі ноги. Такий фасон акцентує увагу на найхудішій частині ніг - щиколотці. Якщо ваш зріст вище середнього, тоді можете одягати під такі джинси кросівки. Нижчими ви виглядати не будете.

Прямі джинси

Прямі джинси також дуже добре витягують і візуально подовжують ноги. На відміну від класичних штанів, вони мають перевагу у вигляді завищеної талії. Акцентуючи увагу на талії, ваші ноги в таких джинсах візуально починаються вище, і здаються довшими.

На літо стилісти радять обирати прямі джинси сірих та білих кольорів. Поєднувати їх можна з сорочками, майками, футболками, заправленими усередину, щоб не втрачати лінію талії.

Раніше повідомлялося, які моделі джинсів ідеально підходять жінкам старше 40 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ