Today.ua

Суп із рибної консерви з рисом: покроковий рецепт апетитної першої страви

Рибні консерви можна використовувати для приготування різних закусок та салатів. Але вони також підходять для перших страв. Пропонуємо рецепт апетитного та легкого супу з сардиною та рисом.

Суп із сардиною та рисом – рецепт

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Для початку слід підготувати овочі. Їх треба очистити та подрібнити: картоплю порізати середнім кубиком, моркву натерти на тертці, а цибулю дрібно порізати.
  2. Покладіть картоплю в каструлю і залийте питною водою.
  3. Поставте на вогонь.
  4. Коли вода закипить, додайте сіль, чорний перець та лавровий лист.
  5. Варіть картоплю до напівготовності.
  6. Додайте в каструлю рис і перемішайте, щоб він не прилипнув до дна.
  7. Потім слід обсмажити цибулю та моркву на олії.
  8. Засмажку також потрібно додати в каструлю.
  9. Варіть суп до готовності рису, а потім додайте до нього сардини, які потрібно поламати руками та дістати хребет.
  10. Доведіть суп до кипіння та зніміть з вогню.
  11. Додайте подрібнену зелень.
  12. Дайте страві постояти 10-15 хвилин і можна подавати на стіл.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт ніжної курячої ковбаси, яким поділився переможець кулінарного шоу "МастерШеф".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ