Суп по-французьки з куркою: простий рецепт вишуканої страви на обід

Обід має бути ситним, щоб на вечерю не хотілося з'їсти слона. Суп по-французьки з куркою стане чудовим варіантом першої страви. Спробуйте приготувати вишукане частування за простим рецептом.

Суп по-французьки з куркою: простий рецепт вишуканої страви на обід  - today.ua

Суп по-французьки готується з наступних інгредієнтів:

  • куряче філе;
  • 3 л води;
  • 3 картоплини;
  • морквина;
  • цибулина;
  • 2-3 стебла селери;
  • плавлений сир;
  • 2 лаврові листи;
  • перець горошком;
  • сіль та коріандр – за смаком;
  • 30 г вершкового масла;
  • зелень.

Насамперед потрібно підготувати бульйон. М'ясо потрібно класти в холодну воду, а не гарячу воду, разом із лавровим листком та перцем горошком. Відварюйте куряче філе протягом 20 хвилин, поступово знімаючи піну.

Картоплю і цибулю потрібно нарізати кубиком, а моркву натерти на велику тертку. Обсмажуйте моркву з цибулею на вершковому маслі до золотистого кольору.

Тепер у бульйон слід засипати картоплю, а м'ясо – вийняти, нарізати на порційні шматки і повернути в каструлю. Туди треба висипати засмажку і перемішати.

Суп по-французьки з куркою: простий рецепт вишуканої страви на обід Натріть плавлений сир на тертку і додайте суп. Посоліть овочі і поперчіть. Також потрібно трохи присипати бульйон коріандром – близько 0,5 чайної ложки буде достатньо.

Залиште суп на маленькому вогні, а в кінці варіння додайте в нього подрібнену зелень і нарізану селеру. Суп по-французьки буде ще смачнішим із сухариками. Смачного!

Нагадаємо, як швидко приготувати яскравий та смачний кабачковий суп.

ДЖЕРЕЛООбозреватель