Що може бути смачніше соковитих котлет чи відбивних, які подаються разом зі смаженою чи відвареною картоплею? Альтернативним варіантом можуть стати рулетики зі свинини, фаршировані грибами. Ця страва здається складною, але насправді її приготування багато часу не займе. Скибочки м'яса фарширують грибами та овочами, скручують, обсмажують на олії, а потім запікають.
Таку м'ясну страву можна подавати до будь-якого гарніру або окремо на святковий стіл. Рулетики із свинини можна начинити й іншими інгредієнтами. Приготування страви займе 30-40 хвилин.
Свинячі рулетики з грибами
Інгредієнти:
- Свиний шницель – 4 шт.
- Печериці - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Мед - 20 мл
- Олія соняшникова - 40 мл
- Сіль - за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
Цибулю очистіть і подрібніть. Моркву та печериці помийте та наріжте кубиками. Розігрійте на сковороді 20 мл олії, обсмажте цибулю, додайте моркву та гриби, посоліть, поперчіть і смажте до рум'яності.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Свинячі шніцелі помийте, обсушіть, відбийте, посоліть і поперчіть. На середину кожного шніцелю покладіть грибну начинку, щільно згорніть їх у рулети та зафіксуйте зубочистками, щоб під час запікання вони не розпалися.
Розігрійте сковороду з олією і обсмажте рулетики з усіх боків по 2 хвилини до рум'яності.
Потім викладіть рулетики на лист, змастіть медом і запікайте в розігрітій до 180 ° C духовці протягом 15 хвилин.
В цей час можете зварити картоплю на гарнір.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати соковиті м'ясні тефтелі з овочами під запашним соусом.