Сезон кабачків у самому розпалі. Якщо ви вже наїлися традиційних кабачкових оладок, то саме час трохи урізноманітнити цю страву і приготувати оладки з начинкою. На обід або вечерю пропонуємо поласувати ситними кабачковими оладками з м'ясним фаршем усередині.
Кабачкові оладки з фаршем
Інгредієнти:
- кабачки – 800 г;
- картопля – 300 г;
- цибуля - 1 шт;
- курячі яйця – 2 шт;
- борошно – 280 г;
- куряче філе або готовий фарш – 400 г;
- сіль, спеції – за смаком.
Кабачки, картоплю і цибулю чистимо і подрібнюємо будь-яким способом: тремо на тертці, пропускаємо через м'ясорубку або в блендері. Кабачки також натираємо і залишаємо в мисці на деякий час, щоб стекла зайва рідина.
Змішуємо всі овочі між собою, додаємо яйця та борошно, перемішуємо, солимо та перчимо за смаком.
Популярні зараз
У Парижі офіційно показали новий кросовер Renault 4 E-Tech
Дзідзьо показав рідкісне фото з мамою, яка приїхала в гості з Португалії
В НМТ у 2025 році запровадять зміни до тестів з історії України, - Лісовий
Гетманцев підтримав підвищення податків заднім числом: “Гроші на армію потрібно брати у людей“
Беремо готовий магазинний курячий фарш, або пропускаємо куряче філе через м'ясорубку самостійно. Додаємо сіль, спеції за смаком.
Сковороду добре розігріваємо з олією. Формуємо наші кабачкові оладки. Викладаємо 1 ст. л. з гіркою кабачкового тіста, чекаємо близько 1 хвилини, щоб воно трохи схопилося, і зверху ложкою кладемо трохи курячого фаршу. Потім накриваємо знову кабачковим тістом. Смажимо оладки під кришкою.
Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.
Подаємо страву зі сметаною або будь-яким іншим соусом.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати соковиті деруни з кабачків із хрусткою скоринкою.