Ситні кабачкові оладки з фаршем: простий рецепт смачної сезонної страви на обід

Автор: Лобанова Єлизавета

Сезон кабачків у самому розпалі. Якщо ви вже наїлися традиційних кабачкових оладок, то саме час трохи урізноманітнити цю страву і приготувати оладки з начинкою. На обід або вечерю пропонуємо поласувати ситними кабачковими оладками з м'ясним фаршем усередині.

Ситні кабачкові оладки з фаршем: простий рецепт смачної сезонної страви на обід - today.ua

Кабачкові оладки з фаршем

Інгредієнти:

  • кабачки – 800 г;
  • картопля – 300 г;
  • цибуля - 1 шт;
  • курячі яйця – 2 шт;
  • борошно – 280 г;
  • куряче філе або готовий фарш – 400 г;
  • сіль, спеції – за смаком.

Ситні кабачкові оладки з фаршем: простий рецепт смачної сезонної страви на обід Кабачки, картоплю і цибулю чистимо і подрібнюємо будь-яким способом: тремо на тертці, пропускаємо через м'ясорубку або в блендері. Кабачки також натираємо і залишаємо в мисці на деякий час, щоб стекла зайва рідина.

Змішуємо всі овочі між собою, додаємо яйця та борошно, перемішуємо, солимо та перчимо за смаком.

Популярні зараз

У Парижі офіційно показали новий кросовер Renault 4 E-Tech

Дзідзьо показав рідкісне фото з мамою, яка приїхала в гості з Португалії

В НМТ у 2025 році запровадять зміни до тестів з історії України, - Лісовий

Гетманцев підтримав підвищення податків заднім числом: “Гроші на армію потрібно брати у людей“

Беремо готовий магазинний курячий фарш, або пропускаємо куряче філе через м'ясорубку самостійно. Додаємо сіль, спеції за смаком.

Сковороду добре розігріваємо з олією. Формуємо наші кабачкові оладки. Викладаємо 1 ст. л. з гіркою кабачкового тіста, чекаємо близько 1 хвилини, щоб воно трохи схопилося, і зверху ложкою кладемо трохи курячого фаршу. Потім накриваємо знову кабачковим тістом. Смажимо оладки під кришкою.

Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо страву зі сметаною або будь-яким іншим соусом.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати соковиті деруни з кабачків із хрусткою скоринкою.