Today.ua

“Текстурний“ боб – трендова стрижка осені для тих, хто хоче освіжити імідж

Власниці каре цієї осені можуть звернути увагу на трендову зачіску - "текстурний" боб. Цей вид каре ідеально підійде тим, хто хоче надати образу трохи стильної недбалості та освіжити імідж. Стилісти розповіли, які переваги має ця стрижка.

Основний акцент у цій зачісці зроблено на текстурі волосся, звідки й назва. Важливу роль грає укладання. Адже недостатньо просто підстригти волосся, його потрібно навчитися правильно укладати. Це не та стрижка, яка не вимагає від своєї власниці жодної участі.

Щоб надати волоссю помітнішу текстуру, необхідно спочатку зробити легкий каскад. Він не повинен торкатися верхньої частини волосся і бути зосереджений лише на кінчиках. Це зробить його візуально об'ємнішим і додасть стрижці легкої недбалості. Якщо у вас густе волосся, попросіть майстра додати внутрішні "невидимі" шари. Вони зроблять волосся більш легким і пружним.

"Текстурний" боб можна носити як з чубчиком, так і без - тут все залежить від вашого смаку. Якщо все ж таки вирішите додати чубчик, віддавайте перевагу ультракоротким чубчикам, які також на піку популярності восени 2023 року.

Як укладати "текстурний" боб

Переходимо до найцікавішого етапу - укладання. Власницям прямого волосся стане в нагоді засіб для прикореневого об'єму і надання текстури. Просто нанесіть його на вологе волосся і сушіть локони феном, злегка скуйовджуючи пальцями замість того, щоб витягувати за допомогою гребінця чи щітки-браш.

З хвилястим волоссям все ще простіше: на вологе волосся нанесіть засіб для фіксації природних локонів і висушіть його за допомогою фена з дифузором.

Раніше стилісти назвали найпривабливіші стрижки для блондинок, які зараз у тренді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ